jueves, 14 de octubre de 2010

Pissarra digital (PDI).


Les PDI és un recurs de les TIC per utilitzar a l’aula  amb els nens, és un objectiu de investigació que pràcticament s’està utilitzant en totes les comunitats.
Les pissarres digitals en les aplicacions educatives serveixen d’instrument per realitzar activitats didàctiques motivadores i noves amb un objectiu clar: facilitar la funció del docent, gràcies a un treball previ i buscar l’aproximació amb l’alumne a diverses àrees que formen el currículum actual.



3 comentarios:

  1. Hola Ada!!
    La PDI es un avanç teconològic que millora tant la pissarra tradicional com la pissarra digital. Aquesta si es sap utilitzar de manera correcta, se’n pot fer un gran ús i se’n pot treure un gran profit, però també s’ha de saber utilitzar amb altres metodologies, aquesta seria la única manera en que pot ser útil.

    ResponderEliminar
  2. Adaaaaaa!

    Jo també penso que la pissarra digital és una gran eina tot i que requereix el seu esforç apredre-la a utilitzar, tot i així, penso que tot esforç te la seva recompensa i que els nens s'ho passaran d'allò més bé surtint al davant de la classe per a fer-la servir i per tant, estaran més motivats!

    =)

    ResponderEliminar
  3. Hola noies,
    Io estic d'acord totalment en el que opinieu. Encara que nosaltres com a futurs docents hem de aprendre a utilitzar-la. És un bon recurs per als nostres alumnes, ja que així podem motivar-los de diferents maneres.

    Gràcies.

    ResponderEliminar