miércoles, 17 de noviembre de 2010

Hot patatoes.




El hot patatoes ens permet elaborar activitats interactives basades en pàgines webs de 6 tipus. És un programa intuïtiu i fàcil d’usar. Per poder interactuar amb les activitats obtindrem el Java Script i mitjançant aquest funcionarà amb la versió 3, superior de Netscape Navigator i Internet Explorer, tant en plataformes Windows com Macintosh.

2 comentarios:

  1. Holaa!!!
    M'agrada veure que has penjat aquesta eina educativa!
    Només volia comentar que penso que aquesta eina ofereix als educadors una gamma molt diversa per a formar activitats i que els alumnes gaudeixin en aquesta eina educativa!
    Introduir les noves tecnologies a l'educació és molt important però sempre i quan es plantegi be com dur-les a terme i que no es converteixin en una èina monotoma!
    Per aquest motiu penso que Hot Potatoes ofereix motls recursos per a que això no passi!
    Segueix descobrint nous programes dedicats a aquest àmbit educatiu! Es molt interessant conèixer be totes les èines abans de començar en el món laboral!
    Ànimss!! Endavant amb la teva feina que vas molt be!
    Un petonet!!

    ResponderEliminar
  2. Hola anna,
    és veritat que aquesta eina educativa ens ofereix moltes portes per la docència i està molt-be treballar amb aquesta, ja que, com tú dius ens ofereix un amplia gamma per poder formar activitats i que els elumnes en puguin gaudir d'aquestes.

    Gràcies!!!

    ResponderEliminar