miércoles, 17 de noviembre de 2010

La videoconferencia.

La videoconferència és la comunicació simultània bidireccional de so i vídeo, que permet mantindre reunions amb grups de persones situades a diferents llocs, allunyats entre sí. Són unes facilitats telemàtiques o d’un altre tipus que facilitar l’intercanvií de gràfics, imatges fixes, transmissió de fitxers des de l’ordenador.




Aquesta proporciona importants beneficis, com el treball col•laboratiu entre els alumnes geogràficament allunyats i una major integració entre grups de treball.

2 comentarios:

  1. Ola Ada! Penso que has creat un bloc molt interessant per a tot l'alumnat, segur que amb aquest espai donaràs respostes a molts dubtes sobre les TIC.
    Pel que fa a la videoconferència, penso que és una eina molt útil ja que sense estar-hi al lloc pots adonar-te'n i assabentar-te'n de tot allò que esta passant!
    Als estudiants ens pot ser de gran ajuda per fer-nos algunes explicacions sobre els treballs. Ens serà molt més pràctic que el telèfon!
    Salutacions Sílvia!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Silvia. Jo també penso que la videoconferencia és una eina útil per a les classes ja que no tenen que ser presencials i això facilita la possibilitat d'estudiar a la gent que està treballant...

    ResponderEliminar