miércoles, 17 de noviembre de 2010

Els marcadors socials.

Els marcadors socials és una forma d’emmagatzemar, classificar i compartir enllaços d’Internet o en una intranet.
També trobem serveis especialitzats en diferents àrees com llibres, vídeos, música, compres, mapes...
Aquests ens permeten accedir a la nostra llista de favorits des de qualsevol ordinador connectat a Internet, és pot compartir amb els companys/es el que vulguem.
Els diferents serveis que trobem a Internet i que ens permeten emmagatzemar i gestionar aquests marcadors socials són:  SCREENTOATER, DELICIOUS, DIGG...
La seva funció educativa és que els docents poden compartir pàgines interessants sobre l’educació, temàtiques, recursos... sense perdre temps buscant informació.




2 comentarios:

  1. Hola Ada!
    Crec que els marcadors socials permet al personal docent oferir més i més qualitat a l'alumnat sense invertir un temps en la búsqueda de recursos i informació del qual no disposen. Se els docents es poden ajudar entre ells, podran oferir una millor feina. Per tant crec que afavoreix tant al professorat com a l'alumnat!

    Gràcies!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Mirea,
    Io penso el mateix que tú, ja que avui en dia els marcadors socials són importants tan per als professorat com els alumnes.
    Estem vivint un moment de modificació dels coneixememnts dels principals agents de l'activitat educativa, per tan aquets han de promoure noves activitats i els alumnes tenir més facilitat per treballar i buscar informació.

    Moltes gràcies Mireia.

    ResponderEliminar