jueves, 14 de octubre de 2010

Reflexió vídeos: Tecnologia o metodologia?


En aquests vídeos passats a classe hem pogut beure que la tecnologia del S. XXI és una eina facilitadora per l’aprenentatge.
Hem pogut observar quins han segut els canvis que ha fet l’educació al llarg del temps. Passem de tenir un aprenentatge rudimentari amb llibres,paper, bolígraf, llapis... a conèixer els ordenadors els quals fan que trobéssim  una gran canvi amb els recursos materials.
Els PC ja no són una eina facilitadora d’aprenentatge, sinó que són l’ambient amb el qual ens desenvolupem els professors i alumnes.
Aquesta nova metodologia en la que treballen els docents crec que és molt bona ja que; els alumnes a l’hora de treballar estan més motivats, tenen més informació ràpida i de diferents fonts, accedeixen a tot tipus d’informació, poden interactuar amb altres persones, aprenent al mateix moment, intercanvien informació a la xarxa, poden publicar coses seves, comunicar-se, jugar a jocs, penjar fotos...
Encara que sense metodologia més antiga els alumnes perdran les seves coses bones com;  deixaran d’escriure, tindran mancances a l’hora d’escriure amb l’ortografia, no llegiran tants de llibres via paper, s’acostumaran a buscar tota la informació via Internet....
Per resumir aquesta nova metodologia en la que treballen els docents i alumnes m’agrada, ja que; crec que els alumnes estan més interessats per l’estudi i és senten més agust i els professors tenen més facilitats a l’hora de treballar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario